Néhány az utóbbi kínálatunkból

Értékesítési folyamat

Piaci ár megállapítása
Teljesen díjmentesen – Eladó ingatlanának piaci árát megállapítjuk és közösen kialakítjuk a hirdetési irányárat.
Megbízási szerződés megkötése
Ha közösen kialakítottuk a piaci árat Ingatlan eladási megbízási szerződést kötünk Önnel mint Eladóval melyben rögzítjük az ingatlan paramétereit és a közvetítés feltételeit.
Fontos, hogy az Ön részéről minden naprakész információt megkapjunk annak érdekében, hogy jogtiszta, eladható legyen az ingatlan.
A következő információkra lenne szükség e tekintetben: kik az ingatlan tulajdonosai (tulajdoni hányadok), milyen teher terheli az ingatlant (van- rajta per, teher, igény, haszonélvezet)
Helyszínre megyünk, megtekintjük az ingatlant, lefotózzuk, ha nincs alaprajz felmérjük és készítünk.
Majd különböző online és offline módon hirdetjük ingatlanát.
Ingatlan bemutatása
A Vevőjelölteket minősítjük és csak olyan Vevőjelölteknek ajánljuk ki és mutatjuk be az Ön ingatlanát, akiről tudjuk, hogy finanszírozni tudja a vételárat és megfelel neki az Ön ingatlanának a paraméterei.
Az Ön – mint Eladó telefonos elérhetőségét semmilyen körülmény között nem adjuk ki a Vevőjelöltnek, ahogy az ingatlan címét sem így Önt nem hívják direktbe és nem csöngetnek be az ingatlanába a mi tudtunk nélkül.
A Vevők adatait rögzítjük egy Megtekintési lapon.
Az ingatlan személyes bemutatása előtt Önnel egyeztetünk időpontot a személyes megtekintésre és minden esetben elkísérjük a Vevőjelöltet a megbeszélt Önnek megfelelő időpontban.
Ha a Vevőjelölt hitelből szeretné megvásárolni az ingatlant ingyenes személyre szabott hiteltanácsadással segítjük.
Sikeres értékesítés
Ha Vevőjelöltünknek megfelel az ingatlan és finanszírozni is tudja akkor Önnek és a Vevőnek is szakmai tapasztalatunkkal segítünk az adásvételi szerződés lebonyolításában és lezárásában.
Mi mindenképpen végig kísérjük az eladási folyamatot.
Az ügyvédi munkadíjat és az illetéket minden esetben a Vevő fizeti.
Az Eladó költsége az Eladási megbízási szerződésben szereplő ingatlanközvetítői díj kiegyenlítése sikeres értékesítés eredményeként.
Szolgáltatásaink között szerepel, hogy segítünk a közmű átírásoknál, energetikai tanúsítvány készítésnél és akár ügyvéd biztosításánál ha a Vevő nem rendelkezik ügyvéddel.