Néhány az utóbbi kínálatunkból

Megbízási szerződés

Az Eladóval Megbízási szerződést kötünk. A szerződés aláírása után egyeztetett időpontban minden esetben kimegyünk az ingatlanhoz a helyszínre.
Ott fényképeket készítünk, Ha az Eladó nem rendelkezik alaprajzzal akkor lakás vagy családi ház esetében felmérjük az ingatlant és elkészítjük az alaprajzot.
A Megbízási szerződés lehet “kizárólagos”, “fél-kizárólagos” vagy “nem kizárólagos”.
A “kizárólagos” kiemelt megbízási szerződés esetében a Megbízó kötelezettséget vállal arra, hogy 6 hónap időtartam alatt a Megbízotton kívül senki másnak nem ad megbízást az ingatlan közvetítéséhez, valamint vállalja, hogy saját maga sem hirdeti a szóban forgó ingatlant.

A “fél-kizárólagos” megbízási szerződés 6 hónap időtartam alatt a Megbízó kötelezettséget vállal arra, hogy 6 hónap időtartam alatt a Megbízotton kívül senki másnak nem ad megbízást az ingatlan
közvetítéséhez, de saját maga hirdetheti az ingatlant. A jutalék mértéke ha a Megbízott adja el az ingatlant akkor 100% ha a Megbízott eladó adja el akkor a jutalék 50% jár a Megbízottnak.
A “nem kizárólagos” azaz általános szerződés esetében Megbízó bárkinek adhat megbízást az ingatlan értékesítésére, a jutalék 100%-a annak jár aki értékesíti az ingatlant.
További információt a megbízási szerződésről az alábbi linken található dokumentumba talál.
Megbizasi-szerzodes-ingatlan-eladasara-es-berbeadasara